najlaksi nacin da uklonite vase bore

 Duboke bore nisu tajna i zato vam otkrivamo KAKO DA OTKLONITE DUBOKE BORE.

Dajemo vam resenje veoma brzo koje ce vas podmladiti.

Dubinske bore nisu omiljena tema koje zene vecinom ima,kad one dodju mnoge zene odustanu i necedu da se bave sa time.Obicno ide sa godinama,mozemo da ih sprecimo te da ih dovedemo u red.

DUBOKE naglasene bore se pojavljuju u razdoblju posle cetrdesete godine.

Vecinom se moze pojaviti i ranije dobu i vase lice je izgubilo elasticnost i svezinu i to je povod da ostanete sa nama i da procitete clanak do kraja.

Ovo ce posluziti poseban tretman koji ce povratiti sve prema vasoj kozi 

Duboke bore koji se pojavljivaju izmedju obrva

Bore koji se pojavljivaju izmedju obrva su znakstarenja nedostatak kalogena i elastina kada se pojavi.Mnoge zene se razocaraju ili prestanu tretman ili kupe 10 razlicitih krema koje smatraju da ce im za par dana izbrisati.Glavni uzroci nastanka bora jeste izlozenost starenju ,izlozenost UV zracima losa nega i veoma lose navike.

Duboke bore obrva zahtevaju svakodnevnu hidrataciju lica

Hidratacija koze svakodnevno je jako bitno za elasticnost vase koze.Hidratacija nece vam toliko pomoci ,jer licu je potrebno dosta tecnosti.

Duboke bore oko vasih ociju 

Duboke bore oko ociju nemozemo a da ne primetimo .Bore oko ociju mogu da nastanu od prekomerene sminke koje upotrebljavate.Veoma vazno da napomenemo ako se pojave bore oko ociju potrebno je vasu sminku primeniti ,zameniti drugoj sminki pogodno za vasu kozu oko ociju.

Коментари

Ozonmedija,dobro dosli na blog...